NATACIÓ COMPETICIÓ ESTATAL

Lleida col·loca a Logronyo tres finalistes en el Campionat d'Espanya Infantil

Àlex Michans i Màxim Borràs, del CN Lleida.

La natació lleidatana va classificar ahir per a les finals tres nadadors, al Campionat d’Espanya Infantil, que es disputa a Logronyo. Arnau Pifarré Planes, que en la jornada de dijous es va proclamar campió d’Espanya en els 50 lliures, categoria 16 anys, va aconseguir ficar-se ahir en una altra final, la de 100 de lliures, en la qual va acabar setè, amb un temps de 54.19. Per la seua part, el Club Natació Lleida va ser present en dos de les finals de la jornada.

A prop de la medalla es va quedar Àlex Michans Burgués que, en els 400 estils, categoria 15 anys, va finalitzar a la cinquena posició, amb un temps de 4:52.04, que era també la seua millor marca personal. La medalla de bronze, per la qual lluitava, va ser per a Javier Hernández, del Màsters Balears, que va parar el crono en 4:47.51.L’altre finalista del CN Lleida, Màxim Borràs Khlobystova, també va firmar la seua millor marca personal en els 100 braça, categoria 15 anys. Però el seu temps d’1:10.30 el va portar a la setena posició.

Per part de l’Inef Lleida, Àlex Teixidó es va classificar al lloc 11 dels 400 estils, mentre que del CN Tàrrega, Biel Gabernet va ser el 36 en 100 lliures, Enric Casanovas el 21 en 100 braça i Maria Perera, la 15 en 100 esquena.