PIRAGÜISME ESLÀLOM

Miquel Travé també passa a semis de C1 en el Mundial

El palista del Cadí Canoe Kayac, com al K1, es va classificar a la primera mànega

El lleidatà Miquel Travé, competint al canal d’Augsburg.

El lleidatà Miquel Travé, competint al canal d’Augsburg.@RFEPIRAGUISMO

El piragüista del Cadí Canoe Kayak Miquel Travé també es va classificar ahir per a les semifinals del C1, en el Campionat del Món d’Eslàlom que es disputa a la ciutat alemanya d’Augsburg. Dijous, el de la Seu d’Urgell també va aconseguir la classificació per a les semifinals en K1 que es disputen avui, mentre que les de C1 tindran lloc demà i en ambdós jornades el lleidatà lluitarà per les medalles. Igual que dijous, Travé va segellar ahir el pas a semis a la primera mànega, sense necessitat d’anar a la repesca, encara que ho va aconseguir en l’últim ja que donava el pas, el 20.Espanya gairebé va aconseguir el ple en la jornada d’ahir.

Si dijous passaven a semifinals en K1 tres de les sis embarcacions en competició, ahir ho van aconseguir cinc de sis. En la categoria masculina hi va haver ple, ja que a banda de Miquel Travé a la primera mànega també van firmar la classificació Luis Fernández, al lloc 15, i Ander Elosegi, el 19. Travé va firmar un temps de 98.96, una mica més de set segon més que el primer classificat, el francès Denis Gargaud, que va aconseguir un temps de 91.93.

La segona posició va ser per a l’eslovè Benjamin Savsek, amb 93.34. La tercera posició en la classificatòria va ser per a l’alemany Sideris Tasiadis.Quant a la categoria femenina, van passar dos de les tres competidores. Klara Olazábal va aconseguir la classificació a la primera mànega, a l’acabar al lloc 20, mentre que Ainhoa Lameiro va haver d’esperar a la repesca, en la qual va entrar a l’última plaça possible, la desena.

Més lluny i, per tant eliminada, es va quedar Miran Lazkano, que només va poder quedar al lloc 27. També a la primera mànega, i al lloc quinze, es va classificar l’andorrana Mònica Doria, palista del Cadí Canoe Kayak de la Seu d’Urgell.Per tant, aquestes cinc embarcacions classificades lluitaran demà per les medalles, en l’última jornada del Mundial. Avui es disputa la semifinal i la final de K1, amb la presència també del lleidatà Miquel Travé, mentre que les altres dos embarcacions que es van classificar dijous van ser les de Joan Crespo, establert des de fa anys a la Seu, i la de Maialen Chourraut.