El Madrid no falla

Lucas Vázquez i Alaba firmen la remuntada amb un Almeria heroic al qual sols va vèncer el cansament || Les rotacions de Carlo Ancelotti no van funcionar

El Reial Madrid va firmar una treballada victòria (1-2) en l’estrena de lliga a casa d’un acabat d’ascendir com l’Almeria, que es va avançar amb un gol de Largie Ramazani en els sis minuts i que va obligar a remuntar l’equip de Carlo Ancelotti al segon acte, gràcies als gols de Lucas Vázquez i una falta perfecta de David Alaba. Amb un onze de rotacions d’Ancelotti i l’estrena com a titulars d’Antonio Rüdiger, que va fallar en el gol de l’Almeria, i un erràtic Aurélien Tchuaméni, el vigent campió de LaLiga va iniciar amb ensurt el camí de la defensa de la corona. La contínua recerca del gol no va donar fruits fins a l’hora de partit, quan d’una acció individual de Vinícius Junior va sorgir el rebuig que va enviar a la xarxa Lucas Vázquez.

Abans del descans ho van intentar Benzema, Valverde, en dos ocasions, i el mateix brasiler, però sense encert. L’Almeria arribava poc però ho feia amb perill, amb Sadiq fregant l’escaire per al que hauria estat el 2-0.Des dels canvis del tècnic madridista, especialment donant entrada després del descans a Modric per una aturada Tchuaméni, i el cansament físic de l’Almeria va arribar la reacció del Reial Madrid, que va capgirar el partit a quinze minuts del final. A la primera pilota que va tocar David Alaba, la va posar a l’escaire amb una falta perfecta.

L’equip blanc no perd en una estrena lliguera des que el 2008 va caure a Riazor.

Vinicius Jr. disputa una pilota amb el defensa de l’Almeria Kaiky Fernandes.