FUTBOL AMISTOSOS

El Barça femení cau contra el Bayern en la primera derrota d'aquest estiu

Graham Hansen aguanta la pressió d’una rival.

Graham Hansen aguanta la pressió d’una rival.FCB FEMENÍ

El Barça femení va caure ahir contra el Bayern de Munic a les semifinals del l’AMOS Women’s French Cup, un torneig amistós disputat a Tolosa. El conjunt blaugrana va dominar la possessió i va tenir nombroses ocasions, però va ser penalitzat per l’encert alemany i va encaixar així la primera derrota de la present temporada, que priva les blaugranes de jugar la final del torneig. A la baixa de llarga durada d’Alexia es va sumar ahir la d’Aitana, lesionada al soli, malgrat que el partit va servir per veure el debut de Lucy Bronze i Geyse Ferreira com a blaugranes.

Tot i les ocasions del Barça, el Bayern es va avançar al minut 40, amb un gol de Gwinn al contraatac (0-1). Després del descans, Graham Hansen va empatar amb un potent xut des de fora de l’àrea (1-1), però al 84 el conjunt bavarès va tornar a anotar en un contraatac per endur-se el matx (1-2). L’agent de Juan Foyth, lateral dret del Vila-real, es va reunir ahir amb els responsable esportius del Barça, per negociar la seua possible incorporació a l’equip blaugrana.

Tanmateix, l’equip castellonenc no està disposat a negociar i es remet a la clàusula del jugador, de 42 milions d’euros.