ATLETISME CURSES POPULARS

Carmen Biosca i Domènec Aguilar, vencedors a la Montlude SkyRace

Un moment de la sortida de la prova.

Els atletes Carmen Biosca i Domènec Aguilar es van proclamar aquest cap de setmana campions de la setena edició de la Montlude Skyrace de 32 quilòmetres, una prova organitzada pels ajuntaments de Bossòst i Les, amb la col·laboració del Conselh Generau, i que compta amb un recorregut que corona dos pics de més 2.000 metres d’altura. En l’apartat femení, Carmen Biosca es va imposar davant d’Ainhoa Oyanguren, segona, i Ada Lapedra va completar el podi.En el quadre masculí, Domènec Aguilar va guanyar amb un temps de 4:23:03, seguit d’Albert Soley (4:27:49) i d’Arkaitz Iraeta (4:35:14).En la jornada, que va reunir més de 250 atletes després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia de la Covid, també es va disputar la Montlude Trail, una prova de 10 quilòmetres amb un recorregut que transita entre Bossòst i Les. En categoria femenina, es va proclamar campiona Elia Vidal, mentre que Ari Casajuana va acabar segona i Maria de la Torre va ser tercera.En l’apartat masculí, el guanyador va ser Lluís Barbé, que es va imposar amb un temps total de 51:36, mentre que Jon Lasa va travessar la meta segon (51:37) i Kristaps Goncarovs ho va fer en tercer lloc (55:21).