HOQUEI OK LLIGA

Derbi desequilibrat

El Vila-sana, malgrat no disposar de les tres argentines, goleja en el seu primer amistós a l'Alpicat || Les del Segrià es van avançar en el primer minut

Mar Franci, de l’Alpicat, disputa una bola a Victòria Porta, del Vila-sana.

Mar Franci, de l’Alpicat, disputa una bola a Victòria Porta, del Vila-sana.JOAN GÓMEZ

vila-sana El Vila-sana va imposar la seua jerarquia i, en el seu primer amistós de pretemporada, va golejar per 6-1 l’Alpicat, equip acabat d’ascendir a l’OK Lliga femenina, en un derbi lleidatà que va acabar sent molt desequilibrat. Malgrat que el Vila-sana no podia disposar de les seues tres jugadores argentines, Luchi Agudo, Vale Fernández i Dayana Silva, l’equip del Pla d’Urgell va ser molt superior a les del Segrià. I això que l’Alpicat es va avançar en el marcador.

Laura Pastor va marcar el 0-1 al primer minut de partit. Però el Vila-sana, malgrat que només fa una setmana que s’entrena, va anar imposant experiència i al descans ja va arribar guanyant 3-1, gràcies a tres gols de Laura Barcons. A la segona meitat es va mantenir la tònica i els gols van continuar caient a favor de l’equip local.

Maria Porta, autora de dos gols, i Victòria Porta van posar el definitiu 6-1.Al final del matx, Lluís Rodero, tècnic del Vila-sana, va dir que està “molt satisfet del duel de les seues jugadores”. “Ens faltava mig equip, però hem competit, per la qual cosa la valoració és positiva. Hem provat coses i les jugadores que hi ha ara han tirat del carro.

El resultat és el que menys importa”, va afegir. Per la seua part, Miquel Serret, entrenador de l’Alpicat, va admetre que no havien estat “còmodes sobre la pista i davant teníem un equipàs, malgrat que li faltaven les estrangeres. Ha estat un encontre de pretemporada en el qual els dos conjunts ens hem dedicat a provar coses noves”.D’altra banda, ja se saben els horaris de la Supercopa.

Manlleu-Gijón jugaran el dissabte 10 de setembre, a les 10.30, i Vila-sana i Palau de Plegamans, a les 13.00. Aquest partit ha estat declarat d’alt risc després dels incidents de la temporada passada.