HOQUEI OK LLIGA

El Llista arranca amb nota

Supera en el primer amistós de pretemporada el Reus, amb doblet de Jordi Badia i gols de Vives i el debutant Aragonès || Es van estrenar el portuguès Nuno Paiva i els porters Codony i Deitg

Albert Folguera dona instruccions als jugadors, durant el partit contra el Reus.JORDI ECHEVARRIA

El Finques Prats Lleida es va estrenar amb bona nota en el primer amistós de pretemporada i, malgrat portar escassament una setmana entrenant-se, va superar per 4-1 el Reus, un dels grans de la competició. El Llista va mostrar els trets que el caracteritzen, intensitat, velocitat i una gran actitud i es van estrenar els quatre fitxatges d’aquesta temporada, el portuguès Nuno Paiva, Xavi Aragonès –que va marcar un dels gols lleidatans– i els porters Uri Codony i Elagi Deitg. Un doblet de Jordi Badia i un altre gol d’Oriol Vives van certificar la victòria per 4-1.

El Finques Prats Lleida va saltar amb molta intensitat a la pista de l’Onze de Setembre i, encara que el Reus, que la setmana que ve disputarà el primer títol de la temporada, la Supercopa, va voler portar la iniciativa, el Llista només va necessitar 43 segons per inaugurar el marcador (1-0) amb una gran rematada de Jordi Badia. Encara que l’equip d’Albert Folguera va cometre lògiques imprecisions i alguna descoordinació, va ser superior al Reus a la primera meitat. Joan Cañellas va tenir el gol al minut 3 i al 6, abans que el Reus empatés amb una acció de Joan Salvat (1-1, 9).

La insistència del Llista va tenir premi als minuts finals de la primera part amb els gols de Jordi Badia i Oriol Vives, per anar-se’n 3-1 al descans. A la segona part tots dos equips van acusar el cansament i van abaixar el ritme. Els dos van fallar sengles llançaments directes i, quan el duel acabava, Xavi Aragonès, en el seu primer partit, va marcar el 4-1 (48’).

“Estic content amb l’actitud i el treball de tots”

L’entrenador del Finques Prats Lleida, Albert Folguera, es va mostrar satisfet del primer test de l’equip. “Estic content perquè pels pocs dies que portem treballant, hem rendit molt bé. Estic content amb l’actitud i el treball de tot l’equip.

Però insisteixo que era el primer partit i, a hores d’ara, ni ells estan fins ni nosaltres tampoc”, va assenyalar el tènic.Folguera va afegir que “som un equip que podem córrer molt i jugar a la contra i hem demostrat molta intensitat en tot moment”.