L'Atlètic Lleida s'estrena amb triomf en pretemporada

L'equip del Segrià va superar per 4-0 l'Artesa de Segre, de Segona Catalana

Abdoulaye Fall, ahir en la seua presentació amb l’Atlètic Lleida.

Abdoulaye Fall, ahir en la seua presentació amb l’Atlètic Lleida.JORDI ECHEVARRIA

Lleida L’Atlètic Lleida es va estrenar a la pretemporada amb un folgat encara que treballat triomf per 4-0 amb l’Artesa de Segre, de Segona Catalana. L’equip local es va avançar aviat en el marcador, però no va obrir més distància fins al tram final del partit, quan va passar de l’1-0 al 4-0 en els últims deu minuts. El test va servir per veure les noves incorporacions de l’Atlètic Lleida, a excepció de la més recent, d’Abdoulaye Fall (vegeu el desglossament).

Tots dos equips, que se’n van anar del partit deixant bones sensacions, es van distribuir el domini per trams. Els del Segrià van sortir amb moltes ganes, van dominar els primers compassos del duel i van culminar el bon inici amb l’1-0, obra de Joel Chiné a la sortida d’un córner. Després del gol, els visitants van demostrar la seua càrrega d’entrenaments més gran i van encadenar bons minuts de joc abans d’arribar al descans, encara que no van poder convertir l’empat.A la segona meitat, els locals van sortir amb l’equip renovat –fins amb nou substitucions–, que van donar energies fresques al conjunt de Turull i li van permetre dominar gran part del segon temps.

Tot i així, els gols es van fer esperar i van arribar a partir del minut 80. Calleja va fer el 2-0 aprofitant un rebuig dins de l’àrea. Pocs minuts després, Valcárcel va convertir de penal (3-0) i, finalment, Youseff va tancar el marcador amb el 4-0.El pròxim partit de l’equip del Segrià serà l’anada dels quarts de final de la Copa Lleida, que es disputarà aquest dissabte a casa del Balaguer, en un duel que suposa la reedició de la final de la passada edició del torneig.

Abdoulaye Fall s’incorpora a l’equip del Ramon Farrús al deixar el LleidaL’Atlètic Lleida va anunciar ahir la incorporació d’Abdoulaye Fall. Tal com va avançar aquest diari, club i jugador estaven negociant la seua incorporació i el senegalès, de 33 anys, jugarà aquest pròxim curs a Primera Catalana a l’equip del Ramon Farrús, després de desvincular-se del Lleida Esportiu aquesta mateixa setmana. El centrecampista va declarar ahir que “tenia ganes de seguir a la ciutat de Lleida” i, per aquesta raó, va descartar “altres opcions que tenia”.

“És un repte bonic, vinc a ajudar l’equip a aconseguir el seu objectiu”, va afegir Fall.