FUTBOL COPA LLEIDA

El Mollerussa encarrila l'eliminatòria

L'equip del Pla d'Urgell va vèncer amb claredat l'Alpicat, rival en Lliga, a l'anada dels quarts

Un jugador del Mollerussa aguanta la possessió davant de la pressió d’un rival de l’Alpicat.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va obrir ahir la present edició de la Copa Lleida amb un contundent triomf (4-0) contra l’Alpicat, rival que es trobarà a Primera Catalana, però que no va poder aguantar el ritme dels del Pla d’Urgell a la segona meitat, en la qual van decidir el duel i van encarrilar l’eliminatòria de quarts de final, que es decidirà la setmana que ve a Alpicat. El matx significava també l’estrena en pretemporada dels dos equips, que van sortir al partit amb energia i van mantenir l’enfrontament igualat mentre les forces eren semblants.L’equip de Jordi Cortés, amb més càrrega d’entrenaments i més acostumat a Primera Catalana, respecte a l’acabat d’ascendir Alpicat, va aprofitar el pas dels minuts perquè el xoc caigués a favor seu. Més encara quan va aconseguir avançar-se en el marcador a pocs minuts del descans amb un gran gol d’Adri Fernández, que va posar l’1-0 amb una gran definició des de fora de l’àrea.A la represa, el Mollerussa va renovar pràcticament tot l’equip i va deixar sense opció el conjunt del Segrià, que, malgrat els canvis, va abaixar el ritme en una segona meitat marcada també per la forta pluja que va créixer sobre el camp al segon temps.A l’hora de partit, Jofre va anotar el segon gol, després de convertir un clar penal (2-0), poc abans que Sousia augmentés encara més la diferència i convertís una bona jugada combinativa de l’equip local (3-0).

En el minut 72, Jordi Pedrós va tancar el marcador amb un xut llunyà que va entrar després de ser desviat per la defensa visitant (4-0).