HOQUEI PATINS PRETEMPORADA

Derrota en un bon test

El Finques Prats Lleida Llista cau a la pista d'un Noia més rodat, que prepara la Supercopa d'Espanya || Els de Folguera van arribar a atansar-se a un 3-2

El tècnic Albert Folguera dona instruccions als jugadors ahir a la pista del Noia.

El Finques Prats Lleida Llista va caure derrotat en el segon partit de la pretemporada amb un Noia Freixenet molt més rodat, ja que la setmana vinent disputarà la Supercopa d’Espanya on s’enfrontarà a semifinals al FC Barcelona. S’ha de recordar que en el primer test de pretemporada, dimarts passat, el Finques Prats Lleida va derrotar amb bona nota el Reus (4-1). L’equip d’Albert Folguera, malgrat portar menys temps entrenant-se, es va mantenir competitiu i va reaccionar en una segona part en la qual va passar d’un 3-0 en contra a un 3-2.

A la primera part, els locals se’n van anar als vestidors amb un gol a zero, obra d’Adrià Ballart. El partit s’animaria al segon període, en què arribarien vuit gols, cinc per al Noia i tres per als lleidatans.Va ser una segona meitat molt més entretinguda en què el Noia, més cohesionat pel fet que no ha tingut tants canvis a la plantilla com el Llista, sempre va anar al davant en el marcador.Però els de Folguera no li van perdre mai la cara al partit, malgrat tractar-se d’una pista molt difícil com és la del Pavelló Olímpic de l’Ateneu. Jepi Selva i Sergi Folguera responien als gols de Costa i Gabarró a la segona part, encara que després el mateix Costa i Ballart tornarien a obrir bretxa a l’electrònic fins al 5-2.A dos minuts del final, el portuguès Nuno Paiva establia el 5-3 i a falta de segons per a la conclusió era Adrià Ballart el que col·locava el definitiu 6-3.

Val a destacar que dels sis gols del Noia, cinc van ser a bola aturada, la qual cosa va penalitzar excessivament un Llista que va marcar els tres en jugada.

Mike Karena, un dels nous fitxatges de l’Actel Força Lleida, defensa el jugador del Manresa Jordi Trias.MIREIA ARSO/REGIÓ 7