FUTBOL PRETEMPORADA

El Balaguer cau en els minuts finals

Partit molt igualat en el qual el Binèfar va ser més efectiu || Els de la Noguera van millorar a la segona part

Aleix, del Balaguer, porta la pilota davant de la pressió d’un jugador del Binèfar.JOAN BOVÉ

Partit molt igualat el que van disputar el Balaguer i el Binèfar en el qual ambdós conjunts van disposar de clares ocasions de gol. El triomf podia haver caigut de qualsevol costat, però va ser en els últims minuts quan els aragonesos van aconseguir sentenciar amb dos gols tocatardans. I és el que el primer gol dels binefarencs no va arribar fins al minut 84.

Van ser dos jugades d’atac puntuals visitants les que van decidir el matx, però els de la Noguera no van merèixer encaixar un resultat tan clar, pel que es va veyre sobre el terreny de joc. Ja en el minut 13, el capità del Binèfar, Chicho, va posar a prova el porter local Amaro que, en dos temps, va aconseguir evitar el gol aragonès. La resposta del Balaguer no arribaria fins al minut 36 de partit, quan Raya, tot sol davant del porter Buba, va enviar la pilota fregant el pal del marc visitant, després d’empalmar un xut creuat.La pressió en el centre del camp que van exercir els visitants durant tot el duel provocava que el Balaguer no pogués jugar amb profunditat.

No obstant, també és cert que el Binèfar tampoc aconseguia arribar amb claredat davant de la porteria d’Amaro.Després del descans, l’equip de la capital de la Noguera es va mostrar molt més actiu i, en el minut 62, Bayona de cap va tenir l’oportunitat d’haver pogut inaugurar el marcador, però el seu cop de cap va sortir fregant el travesser. Amb el 0-0 es va arribar als compassos finals del partit en els quals Bello i Valencia, amb sengles gols, van trencar la igualtat existent fins llavors.