BÀSQUET LLIGA CATALANA

Debut amb derrota del CB Lleida

El CB Lleida cau amb el Mataró en el primer duel de Lliga Catalana, que també era el seu primer test || Albert Puig reclama l'arribada d'una jugadora interior

Imatge d’arxiu d’un partit del CB Lleida de la passada temporada a la Superlliga 2.JORDI ECHEVARRIA

L’Elite Sport CB Lleida va caure ahir derrotat contra el Mataró (86-62), en el primer partit de la Lliga Catalana que també suposava el seu debut en la present pretemporada, per afrontar el seu segon any a la Superlliga 2. La derrota implica també que l’equip lleidatà vegi reduïdes les seues opcions per accedir la final de la competició. Per fer-ho hauria de vèncer en el duel contra l’Almeda dissabte vinent (20.00) i esperar que el Mataró perdi en l’últim encontre per una diferència suficient, que permeti al CB Lleida acabar primer entre els tres equips que conformen el grup en la primera fase.

El conjunt d’Albert Puig va arrancar bé en el partit i va aprofitar la baixa puntuació en el tram inicial per tancar el primer quart amb un avantatge de quatre punts (10-14). Però el xoc es va començar a decantar per al bàndol local en el segon període, amb un demolidor parcial de 29-13, que va provocar que el matx se n’anés al descans amb 39-27. Malgrat una tímida reacció en l’arrancada de la segona meitat, el Mataró va saber mantenir l’avantatge i va ampliar encara més el seu avantatge en el quart i últim parcial per tancar l’enfrontament amb un 86-62.

El tècnic de les lleidatanes, Albert Puig, va felicitar el rival “pel seu gran nivell”, però va subratllar “que hem estat molt poc competitives”. “És veritat que és un dels equips amb més nivell de la categoria i que tenen més rodatge que nosaltres, però ens hem d’exigir més”, va afegir l’entrenador. Puig també va reclamar l’arribada “d’una jugador interior” per a l’equip. “Hem de fitxar alguna jugadora d’aquest perfil, perquè sense una peça així no podem defensar tan bé i t’afecta en moltes fases del joc”, va concloure.