El Borges venç el Solsona i s'assegura passar de ronda

Una acció del partit jugat ahir a les Borges Blanques.

Una acció del partit jugat ahir a les Borges Blanques.GERARD HOYAS

El Borges Blanques va vèncer ahir (1-0) el Solsona en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa Lleida, assegurant el seu pas a les semifinals. El Borges va jugar tranquil, després d’haver guanyat (0-3) en el matx d’anada. Va ser un encontre bastant igualat, en el qual els dos equips amb prou feines van tenir ocasions d’arribar a porteria.

A la primera part va predominar el joc migcampista, amb bastantes pilotes llargues. Quintí va ser expulsat en el minut 40 a l’haver acumulat dos targetes grogues, així que el Borges va afrontar la resta del matx amb un jugador menys. Tot i així, van aconseguir marcar l’únic gol del duel.

Va arribar en el minut 55 de la mà d’Alonso, que va rematar un servei de falta des del lateral de mig camp. A la segona part, ambdós equips van realitzar canvis per mantenir el ritme i donar oportunitat de joc a tots els jugadors. El pròxim encontre del Borges és dijous, contra l’Atlètic Lleida.