HOQUEI PATINS PRETEMPORADA

El Llista cau a Alcoi

L'equip lleidatà perd el seu últim partit de la pretemporada || El conjunt dirigit per Albert Folguera es va veure afectat per baixes importants

Una acció del partit entre l’Alpicat i el Vila-sana.

El Finques Prats Lleida Llista va perdre ahir el seu últim test de pretemporada davant de l’Alcoi, al Trofeu Ciutat d’Alcoi, en un partit en què els lleidatans van arribar amb baixes importants a les quals es va afegir la de Sergi Duch, que va haver d’anar-se’n del duel per lesió. Tot just començar el matx, Duch va rebre un cop a la mà després d’una rematada d’un jugador de l’Alcoi, la qual cosa el va obligar a abandonar el partit per sotmetre’s a proves mèdiques, les quals de moment han descartat una possible fractura. Malgrat la baixa, el Llista va provar de competir, però l’Alcoi, molt superior, va aconseguir arribar al descans amb el 3-0 en el marcador.Al segon temps, els locals van prendre encara més avantatge, anotant un altre gol (4-0).

I tot i que el conjunt lleidatà va provar de retallar distàncies (4-1), l’Alcoi va tornar a marcar (5-1) i va sentenciar amb el sisè (6-1). El Llista va fer el 6-2 final per tancar així la pretemporada abans d’estrenar-se, dissabte vinent, a l’OK Lliga amb el Barça (21.15).

L’Alpicat va empatar ahir a casa davant del Vilasana (1-1) en un disputat test de pretemporada en què ambdós equips van plantejar un duel molt defensiu. L’Alpicat buscava trobar-se amb les bones sensacions a casa per preparar el seu debut a la màxima categoria d’hoquei, on s’estrenarà contra el Palau de Plegamans el pròxim 17 de setembre. Per la seua part, el Vila-sana va sortir amb un plantejament defensiu i llançat al contraatac, tot i que les locals van poder plantar-los cara i arribar al descans amb el 0-0 al marcador.No va ser fins al minut 40 del partit quan l’Alpicat es va avançar (1-0), després de fallar un penal i aprofitar el rebot per marcar. El Vila-sana, a falta de dos minuts per al final, va reaccionar amb un gol de Laura Barcons, que va aprofitar un error defensiu del conjunt local per posar l’empat i tancar el matx amb l’1-1 final.L’entrenador de l’Alpicat, Miquel Serret, va valorar positivament el duel “davant d’un gran equip de la categoria” i va assegurar que espera que “Alpicat sigui un fortí” per al seu equip en un any “que serà “complicat”.