VÍDEO | El Madrid, líder, trenca el malefici contra el Betis

Vinícius i Rodrygo posen fi a cinc visites puntuant dels andalusos

El Reial Madrid va batre ahir el Betis per 2-1 i va acabar amb la seua mala ratxa com a local davant del Betis, per mantenir-se com a líder en solitari de la Lliga, amb ple de punts (12 en quatre partits). Els gols brasilers de Vinícius i Rodrygo van servir perquè l’equip madridista deixés en res el de Sergio Canales i en cinc les visites puntuant i sense encaixar dels verd-i-blancs, l’altre conjunt que portava ple de punts i que, encara que va competir fins al final, no va poder fer gaire mal davant d’un rival que va gaudir de moltes i bones ocasions.La sequera de gols madridista en les cinc últimes visites del conjunt andalús es va acabar ràpidament. Després de més de 450 minuts sense veure porta a casa davant d’aquest rival, l’actual campió només va tardar nou minuts a superar Rui Silva, amb una gran definició de Vinícius, que va aconseguir superar per sobre Rui Silva (1-0).Malgrat tenir l’aparent control del partit, no va durar gaire l’alegria als de Carlo Ancelotti.

Canales que va tornar la igualtat en el minut 17 aprofitant una bona entrega de Borja Iglesias (1-1). El matx es va definir en el minut 65, quan Rodrygo va anotar el 2-1 definitiu, després d’una gran centrada de Fede Valverde.

Borja Iglesias disputa la pilota amb el defensa madridista Militao, ahir durant el partit.EFE/ JUAN CARLOS HIDALGO