BÀSQUET LLIGA FEMENINA PRETEMPORADA

Assaig amb bona nota

El Cadí deixa grates sensacions en el primer test de la pretemporada al vèncer el Joventut per 97-53 || Mollerussa celebra una jornada de bàsquet femení

Taylor Koenen, una de les noves incorporacions del Cadí, bota la pilota davant d’una rival.JOSÉ ANTONIO

mollerussa El Cadí la Seu va superar sense problemes, amb una contundent victòria, el primer partit de la pretemporada imposant-se al Joventut per 97-53. L’amistós es va jugar a Mollerussa, que va aprofitar per celebrar una jornada de bàsquet femení amb partits d’equips de base abans i durant el descans del partit del Cadí. El duel començava favorable a les de Badalona, que mostraven un gran encert exterior i facilitat en el joc interior al superar les urgellenques a la pintura.

Tanmateix, amb el pas dels minuts el Cadí la Seu també va anar trobant solucions amb l’encert de la debutant Taylor Koenen i de Georgina Bahí. El primer període finalitzava amb el resultat, mínimament advers per a les de Jordi Acero, de 21-22.En el segon quart quedarien enterrades les sensacions irregulars dels primers deu minuts i es va poder veure un joc molt alegre, animat i encertat de les urgellenques. Més dures en defensa, van aconseguir tancar el setge a un Joventut de Badalona que es veia superat abans d’arribar al descans (28-8 en el segon quart) amb 49-30.A la represa, va continuar la bona versió del Cadí la Seu, treballant bé en tots dos costats de la pista i minvant les opcions d’un Joventut cada vegada més dominat per la superioritat física urgellenca.

El tercer assalt va tornar a oferir un nou marcador ampli a favor de l’equip de Jordi Acero amb el 24-9. Hi va haver molt bons minuts de Júlia Soler, tant pel que fa a l’atac com a la defensa. Montse Brotons tancava aquest període amb un triple des de la cantonada per posar el resultat de 73-39.

Finalment, l’últim quart acabaria sent un intercanvi de cistelles fins al 97-53 final.Després del partit, el tècnic del Cadí la Seu, Jordi Acero, va fer una “lectura positiva perquè ens ha servit com una sessió d’entrenament més d’aquesta pretemporada. És veritat que la nostra posada en escena no ha estat com volíem, però al final del primer quart ho hem parlat i s’ha vist en el segon quart que només els hem deixat anotar vuit punts”. Pel que fa a les noves incorporacions, va dir que “són jugadores que sumaran molt a l’equip”.Van anotar pel Cadí: Koenen (13), Kovacevic (3), Raventós (17), Brotons (4), Bahí (18), Peña (13), Pujol (4), Soler (11), Kostourkova (6) i Tunstull (8).

D’altra banda, també va jugar Laia Ribes.