FUTBOL COPA LLEIDA

L'Atlètic Lleida goleja i passa a la final, on espera rival

Una acció del partit d’ahir entre l’Atlètic Lleida i el Borges.

Una acció del partit d’ahir entre l’Atlètic Lleida i el Borges.POL PUERTAS

L’Atlètic Lleida, actual campió, es va classificar ahir per a la final de la Copa Lleida després de golejar 5-0 el Borges, en un partit còmode per als del Segrià, que van disposar de diverses ocasions amb un rival que juga en una categoria inferior i que es va defensar amb ordre i molta entrega. L’altre finalista sortirà del duel que han de disputar dissabte el Mollerussa i el Tàrrega a la capital del Pla d’Urgell (19.00). L’Atlètic Lleida va començar a tenir ocasions molt aviat i el primer gol el va anotar Albert Farré al minut 17.

Al descans va arribar amb avantatge de 2-0 després d’anotar Enríquez de falta i en una segona part en què va mantenir el seu domini, va certificar el pas a la final amb tres gols més per firmar el 5-0 final.