El Madrid remunta al Mallorca i goleja per seguir líder a la Lliga

Aguirre, tècnic visitant, va criticar l'horari

Vinicius, autor d’un gol, en una acció del partit d’ahir.

Vinicius, autor d’un gol, en una acció del partit d’ahir.EFE

El Reial Madrid manté el ple de victòries, cinc de cinc, després d’una golejada al Mallorca (4-1) en què l’uruguaià Fede Valverde i el brasiler Vinicius Junior van ser, amb els seus gols, els desencalladors d’un partit travat en el qual Rodrygo i Rüdiger van culminar la festa d’un conjunt blanc que troba la gran fortalesa en la seua superioritat a les segones parts. Malgrat l’ensurt inicial amb el gol de Muriqi, el Madrid va reaccionar per empatar al límit del descans amb un golàs de Fede Valverde. Vinícius, al minut 72, i Rodrygo i Rüdiger al tram final van tancar el 4-1, que permet a l’equip tornar al liderat, que li havia arrabassat provisionalment el Barcelona amb el seu triomf a Cadis (0-4).

Ara, rebrà el Leipzig, invicte aquesta temporada i amb la moral reforçada.Javier Aguirre, tècnic del Mallorca, va criticar l’horari del partit, les 14.00: “No es pot jugar a aquesta hora, és un crim. S’ha de veure com acaben els jugadors després d’anar darrere de la pilota. Estem tots esgotats, i l’afició també.

És molt difícil jugar en aquesta hora, amb Muriqi patint rampes i Battaglia amb molèsties, de la mateixa manera que Dani. He hagut de canviar tot el mig camp, ho hem comentat i ens toca un altre partit dissabte a la mateixa hora, quan ja venim d’un altre”, va criticar. En la resta de partits jugats ahir, va destacar la golejada de l’Athletic a Elx (1-4), que enfonsa encara més l’equip, mentre que el Getafe va superar 2-1 la Reial Societat i el Betis 1-0, el Vila-real.