Balaguer vibra amb l'ACB

El Baskonia s'imposa al Manresa en un pavelló que va registrar una gran assistència de públic || Els dos equips van deixar mostres de la seua qualitat

Una acció del partit d’ahir a Balaguer.

Una acció del partit d’ahir a Balaguer.JOAN BOVÉ

Baskonia i Manresa van delectar l’afició de Balaguer amb un partit d’alt nivell en el qual tant un equip com l’altre van continuar acoblant les seues plantilles de cara a la nova temporada. L’equip basc, que es va imposar per 99-81, sempre va anar davant en el marcador, encara que els manresans mai van perdre la cara a un partit que, tot i els típics errors de pretemporada, va deixar bones pinzellades de qualitat. Els bascos van fer un millor inici de partit i van endossar un parcial de 9-2, la qual cosa va obligar Pedro Martínez a demanar temps mort.

L’aturada va ser positiva per als manresans, que van reaccionar i van empatar a 17 gràcies a un triple de Tyson Pérez. Al final del primer quart, el conjunt de Vitòria va obtenir quatre punts de renda gràcies a un triple final de Giedraitis (22-18).En el segon, el joc es va travar molt i el Baskonia dominava en el marcador davant d’uns jugadors del Bages que van estar poc més de quatre minuts sense anotar. A la mitja part de l’enfrontament, els jugadors de Joan Peñarroya dominaven per set punts (41-34).A la segona meitat, els bascos van tornar a realitzar una millor sortida i van anotar 37 punts en aquest tercer parcial adquirint una diferència de 18 punts.

Finalment, en els darrers deu minuts del duel, la dinàmica no va canviar, fins al 99-81 final.