HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

L'Alpicat cau golejat en la visita al Gijón, que va demostrar el seu poder ofensiu

L'Alpicat cau golejat en la visita al Gijón, que va demostrar el seu poder ofensiu || Amb 4-0 al descans, les asturianes van sentenciar a l'inici del segon temps

Les jugadores de l’Alpicat abans d’arrancar el xoc d’ahir a la pista del Gijón.

En el seu primer desplaçament com a equip d’OK Lliga, el Lleidanet Alpicat va sortir golejat de la pista del Gijón (10-1), que va demostrar per què és el campió de la Supercopa d’Espanya i el vigent subcampió d’Europa amb el seu poder ofensiu i l’efectivitat de cara a porteria. L’equip asturià se’n va anar amb un 4-0 favorable al descans i va rematar el partit al sortir de vestidors, amb tres gols en tres minuts que van fer de la segona part un tràmit fins a arribar al 10-1 final. El Gijón, que arribava d’empatar en la primera jornada contra el Fraga, va sortir decidit des de l’inici i es va avançar al minut 5, amb un gol de Sara Roces de falta directa (1-0).

L’Alpicat va resistir amb un gol de desavantatge fins al minut 13, quan l’equip local va ampliar fins al 4-0, amb el qual el partit se n’aniria al descans, en un període de quatre minuts.Al sortir de vestidors, el Gijón, extremament efectiu de cara a porteria, va anotar tres gols més en una escomesa (7-0) i va deixar el matx sentenciat. L’Alpicat va aconseguir el gol de l’honor, amb un penal anotat per Arantxa González (9-1), però no va poder evitar el 10-1 final. Després del partit, el tècnic lleidatà, Miquel Serret, va dir que “sabíem que aquesta és la nostra Lliga i crec que hem fet un partit més complet que el primer dia amb el Palau”.

“Podíem haver-nos tancat enrere tot el duel, però hem intentat proposar i ens servirà per aprendre i veure que la categoria pot ser més difícil del que un es pensa”, va afegir.