HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana, imparable

Les del Pla d'Urgell segellen la segona victòria en dos partits, aquest cop a Voltregà || La internacional argentina Luchi Agudo va anotar dos dels gols

Luchi Agudo intenta rematar a porteria davant l’oposició d’una rival.

Luchi Agudo intenta rematar a porteria davant l’oposició d’una rival.CLARA LIÁÑEZ

El Vila-sana va fer els deures i continua invicte a la Lliga, obtenint els sis punts possibles després de guanyar ahir el Voltregà en un partit que va dominar des del primer minut. Ho va deixar clar al minut 2 Luchi Agudo, que va anotar tan sols començar el partit gràcies a una bona passada de Victòria Porta, que la va assistir des del mig camp (0-1). La mateixa Victòria va ser qui, ja a la segona part, va augmentar l’avantatge de les lleidatanes en el marcador (0-2).El Voltregà, que va estar tancat al darrere durant bona part del partit, va intentar reduir el resultat a base de contraatacs.

En un, Dana Antón va aconseguir perforar la porteria del Vila-sana després de rebotar la bola en una jugadora rival a només 7 minuts per al final del partit (1-2). L’emoció va durar poc perquè l’equip lleidatà va sentenciar amb gols de les internacionals argentines Dayana Silva (1-3) i Luchi Agudo, que va anotar en l’últim minut (1-4).Al final del partit, l’entrenador del Vila-sana, Lluís Rodero, es va mostrar “molt content per la primera meitat, que ha estat de notable alt. Hem tingut el control, però ha faltat efectivitat”, va reconèixer Rodero.També va declarar que “el partit era més complicat del que podia semblar a priori.

El Voltregà és un equip amb qualitat i molt jove”, va manifestar el tècnic lleidatà.Per més que Vila-sana estigui celebrant ara la victòria i la festa major, Rodero ja té al cap el següent partit davant del Bigues i Riells, que “és complicat per l’equip i el camp en què jugarem, on la bola bota molt”, va concloure. El Fraga continua invicte en la temporada del seu debut a la màxima categoria després de vèncer l’Igualada. Les locals van obrir el marcador amb un gol d’Aida Mas tot just començar el partit, però el Fraga va remuntar amb gols de Teresa Payà, Adriana Gutiérrez i Vinyet Flix.

Les fragantinas arranquen la competició amb 4 punts, després d’empatar la setmana anterior amb el Gijón, un dels aspirants al títol.

El Fraga s’imposa a Igualada amb remuntada inclosa

Vale Fernández, en una acció del partit d’ahir davant del Bigues i Riells.

Vale Fernández, en una acció del partit d’ahir davant del Bigues i Riells.JOAN GÓMEZ