HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA FEMENINA

Estrena amarga a casa

El Lleida Handbol, que havia guanyat a Gavà la primera jornada, cedeix al seu feu davant del Sant Vicenç || Les lleidatanes van anar sempre a remolc

La jugadora del Lleida Montse Escala es disposa a llançar ahir durant el partit.AMADO FORROLLA

El Lleida Handbol Club va tenir una estrena amarga a casa al perdre contra la Fundació Handbol Sant Vicenç (18-21), sobretot després d’haver guanyat en la primera jornada el Gavà a domicili. El partit va començar amb el Lleida anotant el primer gol (1-0) en el primer minut, gràcies a un rematada d’Alicia González-Calero. Poc després va arribar el 2-0, en el segon minut de la mà de Catalina Elena Ruscanu.

Però a partir d’allà, les locals van anar sempre a remolc del rival.I és que el Sant Vicenç només va tardar quatre minuts a remuntar (2-3), gràcies als gols de Rocío Parra, Laura Rodríguez i Aida Fernández. El Lleida va prioritzar la defensa a l’atac, i tot i que van tenir diversos errors de llançament i diverses pèrdues de pilota, van aconseguir arribar al final de la primera part amb només un gol menys que les rivals (10-11).L’inici de la segona part va ser dolent per al Lleida Handbol. En el minut 41, les visitants van aconseguir distanciar-se amb cinc gols d’avantatge (11-16).

Les locals van reaccionar augmentant la pressió defensiva, cosa que les va portar a aconseguir un parcial de 4-0 i tornar a optar a la victòria en el minut 45 (15-16). La bona actuació de la portera del Lleida, Marta Villoslada, va ser clau per evitar un avantatge major del Sant Vicenç.Després de l’empat a 18, el partit es va decidir en els últims cinc minuts. Les visitants van estar molt més encertades que les lleidatanes en atac i van poder sentenciar al marcar els últims tres gols (18-21).El pròxim partit del Lleida Handbol Club tindrà lloc dissabte contra l’Hapo Joventut Mataró, al pavelló Teresa Maria Roca i Vallmajor de la capital del Maresme.