BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

Arrancada demolidora

El CB Lleida obre la segona temporada a la categoria amb un triomf solvent davant d'un dels aspirants a l'ascens || L'argentina Vilches va fregar les dobles figures

Abril Rexach, que obria ahir la seua segona etapa a l’entitat, intenta entrar a cistella.JAVI ENJUANES

L’Elite Sport CB Lleida va arrancar la seua segona aventura per la Lliga Femenina 2, la tercera a nivell estatal, amb una merescuda i solvent victòria davant d’un dels aspirants a l’ascens, el GEiEG (58-41), en un matx que les lleidatanes van dominar des del salt inicial en totes les facetes del joc. El CB Lleida va entrar molt bé a l’encontre i va treure profit del seu encert en el tir lliure per prendre els primers avantatges davant d’un GEiEG que li costava atacar la defensa lleidatana. Nou dels 15 punts d’aquest primer quart van arribar des de la personal, la qual cosa va permetre a l’equip d’Albert Puig tancar el primer assalt doblant el rival en el marcador (15-9).

La situació encara es va posar més de cara a les lleidatanes a l’arrancada del segon període gràcies al domini en el rebot i a l’encert en el tir, i van arribar al descans amb un còmode avantatge d’11 punts (30-19). L’Elite Sport Lleida va retornar dels vestidors decidit a sentenciar el duel i ho va aconseguir amb un tercer quart demolidor, en especial de la jove ala pivot argentina Magalí Vilches. Cinc punts seguits seus, inclòs un triple, van situar la renda en els 18 punts quan s’havia complert el primer minut de la segona meitat, la qual cosa va obligar el tècnic gironí a demanar temps mort.

L’acció va semblar que feia reaccionar el GEiEG, que va firmar un parcial de 2-9, però Peña, amb 4 punts seguits, va deixar la renda en 16 punts (46-30). El CB Lleida no va donar cap opció al rival i va sentenciar el duel amb un parcial de sortida de l’últim quart de 10-2 (56-32), que elevava la renda fins als 24 punts, la màxima en tot el partit.