HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana venç in extremis

Les del Pla d'Urgell aconsegueixen el triomf a l'últim minut del partit gràcies a un gol de Dayana Silva || L'equip entrenat per Lluís Rodero només coneix la victòria en el que va de Lliga

Dayana Silva és felicitada per Victòria Porta pel seu decisiu gol.

Dayana Silva és felicitada per Victòria Porta pel seu decisiu gol.CLARA LIÁÑEZ

El Vila-sana va aconseguir a Bigues i Riells una victòria molt ajustada, que es va decidir a l’últim minut amb gol de Dayana Silva, per col·locar-se així líder després de la tercera jornada de l’OK Lliga femenina, juntament amb el Palau de Plegamans, vigent campió.

L’entrenador del Fraga, Jordi Capdevila, jugarà contra el seu exequip, el Vila-sana, la propera jornada

El matx va començar amb un matiner gol de les lleidatanes, que s’avançaven en el marcador gràcies a l’efectivitat de la internacional italiana Vale Fernández en el minut 4 (0-1). Aquest avantatge va durar poc, ja que tot just tres minuts després Marta Borràs va igualar el marcador per a les locals (1-1). Les del Pla d’Urgell van començar llavors a dominar el xoc i la capitana, Maria Porta, va tornar a donar l’avantatge al Vila-sana (1-2).El duel es va definir amb un gol al final de cadascuna de les parts.

Maria Igualada va empatar el partit quan faltaven 7 segons per a la primera part (2-2), la qual cosa va obligar el Vila-sana a anar a totes. Li va costar definir, però al final la internacional argentina Dayana Silva va donar la victòria amb un gol quan restaven 49 segons per complir-se el temps reglamentari (2-3). El Vila-sana va saber patir, ja que va passar els set minuts finals vigilant de no cometre la desena falta que hauria comportat una falta directa per al Bigues i Riells.En la pròxima jornada, el conjunt del Pla d’Urgell rebrà a casa (19.00) el Fraga, acabat d’ascendir i dirigit pel seu extècnic Jordi Capdevila, per intentar mantenir el liderat i les bones sensacions que porten en l’inici d’aquesta temporada.

L’Alpicat busca estrenar-se contra un rival directeEl Lleidanet Alpicat buscarà aquest migdia (13.00) a casa la primera victòria a l’OK Lliga Femenina, categoria que disputa per primera vegada en la seua història. Les jugadores que dirigeix Miquel Serret reben un rival directe, l’Igualada, que com elles encara no han puntuat. No obstant, les lleidatanes han tingut el pitjor inici possible, ja que van debutar davant del campió d’Europa i de Lliga, el Palau de Plegamans, i després van visitar el subcampió, el Gijón.

“L’objectiu marcat davant de l’Igualada és competir els 50 minuts i arribar al final amb opcions”, va assenyalar Serret.