HOQUEI PATINS EUROLLIGA

La classificació, en l'aire

El Finques Prats Llista cau contra el Grosseto i es jugarà el pas a la segona ronda avui amb el cuer || Ha de guanyar i esperar un empat a l'altre duel o que La Vendéenne no guanyi per més de dos gols

Xavi Aragonés intenta batre sense fortuna el porter italià, que va ser una muralla durant tot el partit.LAURENT HUVELIN

El Finques Prats Lleida Llista no va poder segellar ahir de forma matemàtica la classificació per a la segona ronda de la Lliga de Campions al perdre de forma inesperada contra el Grosseto italià per un clar 1-4, en un duel en el qual tot se li va torçar. Ara es jugarà el bitllet per a la següent fase en la jornada d’avui, en què està obligat a guanyar el King’s Lynn anglès, cuer del grup, i esperar que el duel entre el Grosseto i La Vendéenne acabi en empat o amb una victòria italiana o amb triomf francès per no més de dos gols de diferència, ja que si fos més ampli el triple empat deixaria fora de combat el Finques Prats. El partit no va tenir res a veure amb el del dia anterior contra els gals, i això que els llistats es van avançar amb un gol de Jepi Selva als set minuts.

Va poder fins i tot ampliar el compte segons després, però Vives va fallar un penal. També en van malgastar un els italians al cap d’un minut, però van empatar gràcies a una altra pena màxima, ara transformada per De Oro. El marcador no es va tornar a moure fins a la segona meitat, i després que el Llista malgastés una altra jugada a bola aturada, aquesta vegada una directa per la desena falta del Grosseto que Folguera no va encertar.

Per a súmmum de mals, dos minuts més tard arribava l’1-2, obra de Saavedra de falta directa per l’exclusió de Badia. El Finques Prats va quedar tocat amb el gol, que l’obligava a remuntar faltant poc més de deu minuts. La paciència que sí que va tenir divendres amb La Vendéenne no la va tenir ahir, i va pagar els errors molt cars.

A cinc minuts del final, nou penal en contra que De Oro tampoc va desaprofitar i va fer pujar l’1-3. Per si el duel no estava sentenciat ja, Mount va arredonir la golejada amb el quart gol de la tarda a bola aturada. Encara hi va haver temps perquè el Llista fallés un penal i una falta directa, la seua creu en aquesta arrancada de temporada.

“Les jugades a bola aturada ens han matat”Albert Folguera no estava especialment decebut a causa de la derrota i va assegurar en aquest sentit que “ens condemnen els errors que cometem i l’encert del Grosseto en les jugades a bola aturada. Ells marquen quatre de les cinc que tenen i nosaltres les fallem totes. Això ens ha matat”.

D’altra banda, l’entrenador va afegir: “No estic descontent de com hem jugat venint d’on venim. Estic content de com hem defensat, però hem de continuar treballant perquè ens queda molt encara per millorar.”