Molt càstig per al Tàrrega

El Mollerussa s'emporta el derbi lleidatà amb una demostració de poder ofensiu || L'equip urgellenc, en construcció, va acusar el gol inicial de Soldevila, al qual va seguir un doblet de Jofre

Dispositiu de seguretat en el partit - Els Mossos d’Esquadra van controlar l’entrada de les dos aficions, però no van revisar les pertinences dels assistents al camp i tampoc van haver d’intervenir durant el transcurs del partit, ja que no h ...LAIA PEDRÓS

Ni el Mollerussa es va merèixer guanyar per zero a tres, ni el Tàrrega perdre per un resultat tan inflat en contra. Només l’eficàcia golejadora de l’equip visitant, amb tres homes en la davantera que són autèntics estilets a qui no pots deixar lliure ni un pam de terreny, va ser el que va marcar la diferència en el derbi lleidatà de la primera jornada, que va acabar amb un clar triomf dels del Pla d’Urgell (0-3). Això i que el Mollerussa és un equip fet i el Tàrrega, un bloc en construcció.

Al conjunt blaugrana li va costar reposar-se del 0-1 en contra, que el conjunt de Jordi Cortés va aconseguir en el minut 5, quan Soldevila, en una falta des de gairebé el centre del camp, va enviar la pilota directa al fons de la xarxa. Malgrat que el Tàrrega no va encaixar bé aquest cop, va tenir les seues opcions d’anotar. La primera va arribar en el minut 8, però Enric va evitar el gol i el més clar dels blaugranes va ser en el 25, amb un llançament de lliure directe de Jordi García que va obligar a una nova intervenció de mèrit del porter visitant, que va enviar la pilota a córner després d’una gran estirada.Del que va poder ser l’empat, es va passar al 0-2.

El Mollerussa va aprofitar un altre error blaugrana per anotar en el minut 44, amb un gol obra d’un Jofre Graells molt oportú en l’acció (0-2).Amb dos gols de renda, l’equip visitant va jugar a plaer i el Tàrrega patia per contenir les escomeses del Mollerussa. Tot i així, va tenir dos clares per tornar al partit, sobretot una de Bolasie en el 70, que va parar de nou Enric. Però cinc minuts després, un altre error de concentració local en el centre del camp va ser aprofitat per Jofre per concretar el 0-3 definitiu, que tancava el duel.

“Ens han donat tres cops per errors nostres”

“Sabíem que el Mollerussa és un equip sòlid i ens ha assestat tres cops per errors nostres”, va dir el tècnic del Tàrrega després de caure en un partit que “haurem d’analitzar, perquè no pots deixar de competir quan encaixes”. Per la seua part, Jordi Cortés, tècnic del Mollerussa, va dir que“el segon gol ha decantat el duel”. “Té molt mèrit guanyar aquí. Som l’únic equip del grup que ha guanyat com a visitant”, va afegir.