FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Tàrrega encaixa una golejada sense pal·liatius del filial del Sabadell

És cuer al no puntuar en dos jornades jugades

L’onze inicial que va presentar el Tàrrega ahir a Sabadell

El Tàrrega va tornar amb les mans buides de Sabadell després d’una nova derrota al perdre per quatre gols a zero contra el Sabadell B. No obstant, en l’inici de partit el Tàrrega va competir bé, i en cap moment es podia presagiar que els visitants encaixarien tants gols. El duel va transcórrer equilibrat quant en el joc i els dos equips gaudien d’oportunitats per anotar el primer.

Tanmateix, al minut 28, Iván va aconseguir obrir el lluminós i després de la diana, el Tàrrega es va ensorrar, un fet que va aprofitar el conjunt local. Al minut 38, Carrasco anotaria el segon gol dels seus, que dos minuts després, van veure com el Tàrrega es quedava amb un home menys arran de l’expulsió de Tarik per roja directa. Amb un jugador menys, el Tàrrega es va donar per vençut i al 45 Carrasco firmaria el seu doblet particular per anar-se’n amb un marcador favorable de 3-0 al descans del partit.

El Sabadell B va mostrar que és un equip que juga de memòria i al minut 62, Kopotun va anotar el quart i definitiu gol de l’encontre, que va deixar molt tocat al conjunt visitant. Mal començament de temporada amb zero gols a favor i set en contra en només dos duels, la qual cosa confirma que el tècnic Lluís Milà té feina si vol reconduir aquesta situació tan dolenta que està travessant el Tàrrega. De cara a la pròxima jornada, els de l’Urgell reben a casa el Futbol Club Martinenc, en un matx que pot servir per intentar capgirar la situació.