FUTBOL PRIMERA CATALANA

Youssef dona el primer triomf

L'Atlètic Lleida aconsegueix una treballada victòria contra la Pirinaica, que va voler mantenir l'empat des de l'inici || L'equip local va generar moltes ocasions, però no va trobar el gol fins al 81

Abdoulaye Fall lluita la pilota amb un jugador de la Pirinaica durant el partit.POL PUERTAS

L’Atlètic Lleida va aconseguir ahir el primer triomf del curs, després de superar la Pirinaica per un ajustat 1-0, que va arribar gràcies a una diana de Youssef al minut 81, en què l’atacant va demostrar el seu olfacte golejador rematant una pilota de forma acrobàtica. En el primer encontre com a local d’aquesta campanya, el conjunt lleidatà va mostrar des del començament la seua proposta de ser protagonista en el joc i es va trobar a més una Pirinaica que va sortir a mantenir l’empat a zero i va estar a prop d’aconseguir-ho. La seua defensa replegada va posar les coses difícils al conjunt de Josep Maria Turull per poder crear ocasions.

La primera clara va arribar a través de Niso, que va enviar una pilota al pal sobre el minut 25. L’ocasió local va obrir la porta a més atansaments de l’Atlètic Lleida, que poc després va estar a prop d’obrir el marcador amb una triple ocasió de Youssef –el més destacat dels locals–, Valcárcel i Farré, desbaratada per la defensa visitant.Després d’altres tímids acostaments de l’equip lleidatà, el duel se’n va anar al descans amb empat en el lluminós, que presagiava una segona part amb un guió semblant: l’Atlètic Lleida amb el pes del matx i la Pirinaica intentant resistir les escomeses en camp propi. El segon temps va ser d’atac constant del conjunt de Josep Maria Turull, que no aconseguia trobar la porteria del visitant Del Río.

Sebi Serediuc va entrar des de la banqueta i va estar a punt de marcar l’1-0 al minut 74, però el tret se’n va anar a prop del pal. Finalment va ser Youssef el que va aconseguir l’únic gol del partit, que premiava la seua gran actuació i la insistència local. Després d’una jugada per banda esquerra entre Soldevila i Niso, la pilota es va introduir a l’àrea de manera ensopegada i el davanter va ser molt hàbil per rematar la pilota de forma acrobàtica i posar l’1-0 definitiu.