FUTBOL PRIMERA CATALANA

Empat amb polèmica entre Balaguer i Rubí

Aleix Llusà juga la pilota davant de la pressió rival.

Aleix Llusà juga la pilota davant de la pressió rival.JOAN BOVÉ

El Balaguer i el Rubí van empatar ahir (2-2), en un partit molt igualat amb final polèmic, després que el col·legiat anul·lés un gol a Pere en el minut 88 per un fora de joc inexistent. Anteriorment, el col·legiat ja havia anul·lat un altre gol a Raya per un fora de joc més que dubtós. El xoc va estar controlat pel Balaguer fins a la primera mitja hora de joc, encara que sense arribar a crear perill davant del marc rival.

El Rubí es va avançar en la seua primera aproximació, al marcar Dani a plaer des del punt de penal rematant una centrada de Borja, que s’havia internat per l’esquerra (1-0). A partir del gol, el Rubí va dominar el joc fins al descans.L’entrada de Raya i Iker al segon temps va aprofundir el joc dels locals, i al minut 57, Isaac va gaudir de la primera oportunitat, amb un xut que el porter va poder bloquejar. En el minut 73, un potent tret d’Iker va ser repel·lit pel travesser, però ell mateix va aconseguir l’empat rematant el rebuig (1-1).

Poc duraria l’alegria local, ja que després de treure del centre del camp el Rubí en una jugada ràpida marcaria l’1-2. Però el Balaguer estava abocat a l’atac i Raya va empatar de nou al minut 84 (2-2). Al minut 88 arribaria la polèmica pel gol anul·lat, però el marcador ja no es mouria.