TRIATLÓ ULTRAFONS

Dos lleidatans completen el Mundial d'Ironman

Àngel Vidal i Josep M. Castelló, a Hawaii

Àngel Vidal i Josep Maria Castelló mostren les medalles que acrediten haver finalitzat la prova.

Els triatletes lleidatans del Club Triatló Prosan, Àngel Vidal i Josep Maria Castelló, van aconseguir completar el recorregut del Campionat del Món d’Ironman, que es va disputar a la ciutat de Kona, a les illes Hawaii. Aquest Mundial es compon de 3,86 km de natació, 180 km de bicicleta i una marató (42,195 km) en un lloc considerat com la meca i el bressol d’aquest esport, i la participació del qual està reservada per a uns 700 atletes d’arreu del món. Aquest any, per primera vegada, el Mundial es va disputar en dos dies diferents.

Dijous passat, Àngel Vidal va participar en la prova i va finalitzar al lloc 144 del seu grup d’edat després d’establir un registre d’11 hores.Per la seua part, Josep Maria Castelló, que va competir dissabte passat, va finalitzar al lloc 27 del seu grup d’edat amb un temps de 9 hores, 41 minuts i 29 segons.A la categoria absoluta, el noruec Gustav Iden va aconseguir la victòria amb un temps de 7:40:24, seguit per Sam Laidlow (7:42:24) i Kristian Blummenfelt (7:43:23). Iden, a més, va batre el rècord de la prova.