TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El Borges torna a empatar en la segona jornada

A casa de l'Arteal, contra el qual es va proclamar campió la Lliga anterior || Deixa escapar un 0-3

Marc Duran, de blau, ahir durant un dels seus partits.

L’Asisa Borges Vall va sumar el segon empat en les dos jornades de lliga que s’han disputat de la Superdivisió masculina, aquesta vegada a Santiago de Compostel·la davant l’Arteal Santiago (3-3), vigent subcampió després de perdre la final la campanya passada, precisament contra els de les Garrigues. El d’ahir va ser un partit boig, de gairebé quatre hores de durada, en el qual el Borges no el va poder tancar malgrat que va arribar a situar-se amb un 0-3 en el marcador.En el primer partit, el suec Viktor Brodd es va imposar a André Silva per 1-3. A continuació, Marc Duran aconseguia sumar el segon punt al marcador del Borges després de lluitar fins a l’últim instant per derrotar per 2-3 (12-14 en el cinquè set) Enio Mendes.

Amb 0-2 en el marcador, Joan Masip també va sortir victoriós per 2-3 en un matx increïble en què va arribar a remuntar un 2-0 davant d’Humberto Manhani.Amb un clar 0-3 al marcador, l’Asisa Borges Vall disposava de 3 partits de match ball per endur-se la victòria, però els va desaprofitar.Viktor Brodd i Enio Mendes van disputar el quart encontre de la tarda, amb victòria per al jugador de l’equip local per 3-1. A continuació va arribar el torn de Joan Masip, que va caure derrotat contra André Silva per 3-2 i no va poder tancar.En el sisè i definitiu duel, el número u del Borges, Marc Duran, tampoc va poder sumar el punt que faltava per decantar el partit del costat lleidatà, ja que va perdre davant d’Humberto Manhani, en el seu cas per un clar 3-0. D’aquesta manera, es consumava el segon empat en dos jornades del Borges, que malgrat ser el vigent campió no ha acabat d’arrancar bé la Lliga.

El pròxim matx de Superdivisió del Borges serà el dimecres 26 d’octubre a les 18.00 hores a casa amb el Visit Pontevedra. Abans, l’equip lleidatà jugarà els dies 19, 20 i 21 d’octubre a Ostrava (República Txeca) per disputar la segona ronda de la Europe Cup.