El Reial Madrid supera el Sevilla amb dos gols en els últims minuts

Els andalusos havien aconseguit empatar (1-1)

Vinícius intenta superar el porter del Sevilla, Bono.

Vinícius intenta superar el porter del Sevilla, Bono.EFE / MARISCAL

Una arrancada de fúria d’un Reial Madrid que va veure el perill de l’excés de confiança li va donar el triomf contra un Sevilla que va pecar de poruc abans de sentir possibilitats d’aixecar-se al Santiago Bernabéu, per acabar atropellat pel poder físic del líder, amb Vinícius assistent en dos gols i una altra diana per emmarcar de Fede Valverde (3-1). Dos minuts van salvar els blancs, que van marcar el segon i el tercer gol gràcies a Lucas Vázquez, al 79, i Valverde, al 81. La velocitat de creuer del Reial Madrid provoca que les absències de Karim Benzema –baixa ahir d’última hora– passin fins i tot inadvertides.

Va trobar la por inicial d’un Sevilla que va ser una ombra del que era i que, quan va sentir opcions, bé per mèrits propis o perquè decideix concedir-los el líder per llançar contraatacs, va rebre directes d’un equip que sembla que guanyar els partits quan pressiona. El Sevilla havia estat víctima dels seus propis errors.A la resta de partits, el Mallorca es va imposar al València a Mestalla (1-2) en un duel en el qual el conjunt visitant va saber remuntar a la segona part el gol de penal valencianista amb una altra diana des dels 11 metres i una de bonica factura del coreà Kang In.El Valladolid va tallar la ratxa de la Reial Societat i la va guanyar per 1-0 en un duel amb 3 gols anul·lats, un als locals i un altre als bascos. Finalment, el Rayo Vallecano va golejar un inofensiu Cadis (5-1).