L'AEM salva un punt "in extremis" davant el Rayo

Les jugadores de Rubén López puntuen fora de casa després d'una primera meitat molt bona, una segona part confusa i un final d'infart

L'AEM ha empatat a l'últim minut.

L'AEM salva un punt "in extremis" davant el RayoCarles Miranda

L'AEM ha començat el partit amb ímpetu i valentia i això s'ha materialitzat ràpidament amb una gran quantitat d'ocasions que han fet treballar de valent la portera del Rayo, Ana María de Murga. L'equip de Vallecas no ha pressionat amb gaire intensitat i les jugadores de Rubén López ho han aprofitat per a construir força jugades d'atac que no acabaven amb gol. Tot i això, a les acaballes de la primera part, el gol de l'equip lleidatà ha arribat. Laura Fernández ha construït una bona jugada individual que ha entrat a la porteria rival i ha suposat l'1 a 0. Abans de marxar als vestidors l'equip lleidatà ha tingut una altra ocasió claríssima després d'una errada de la portera del Rayo, tanmateix, Andrea Gómez no ha sabut aprofitar el regal per a engreixar el marcador.

La felicitat de l'AEM ha estat de curta durada i just començar la segona part, al minut 46, el Rayo ha marcat en una jugada on ha faltat concentració i contundència. La dinàmica del partit ha canviat completament i el conjunt de Lleida ha patit per culpa de les seues pròpies imprecisions. Aquesta inseguretat l'han acabat pagant les jugadores de Rubén López i al minut 52' ha arribat el segon gol del Rayo, després d'un bon xut de Tavares. El conjunt madrileny ha portat el partit al seu terreny i ha aprofitat cada moment per a perdre temps. Aturades del joc, canvis i lesions momentànies de caràcter dubtoses. Tot i això, quan ja semblava que tot estava perdut l'AEM ha reaccionat. En una jugada de contraatac i amb l'àrbitra amb gairebé el xiulet a la boca, Patri Teixidó ha aconseguit marcar i l'AEM ha pogut salvar un punt molt valuós fora de casa.