FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'Atlètic Lleida, colíder

Guanya amb solvència el cuer Tàrrega i aprofita l'empat del Sabadell B || Youssef va fallar un penal i Genís va estavellar una pilota al travesser per als locals, que van jugar amb 10 mitja hora

Un jugador del Tàrrega i un de l’Atlètic Lleida disputen una pilota aèria.

Un jugador del Tàrrega i un de l’Atlètic Lleida disputen una pilota aèria.POL PUERTAS

L’Atlètic Lleida va aconseguir una victòria solvent ahir amb el Tàrrega en un partit que se’ls hauria pogut complicar als de Cappont per l’expulsió d’Enríquez al minut 59, però que en realitat no va ser així, ja que els de l’Urgell amb prou feines van inquietar la porteria de Xammar. Ja al minut 3 l’Atlètic Lleida va disposar de la primera ocasió de gol en una rematada de Youssef. I només set minuts més tard Valcárcel establia l’1-0, un marcador que ampliaven els locals poc després en una rematada de Soldevila al costat del pal (2-0, min.

13).

Marc Enríquez va ser expulsat amb roja directa, però l’equip blau va seguir creant ocasions de gol

L’Atlètic Lleida veia encarrilat el partit i seguia completant una gran primera meitat. Soldevila, l’autor del segon gol, va tenir una altra bona ocasió per ampliar la diferència i només quan ja s’havia complert la mitja hora de joc es va atansar el Tàrrega als dominis de Xammar en dos córners consecutius. Però ja a prop del descans, l’equip de la capital de l’Urgell aconseguiria reduir diferències a l’aprofitar un error de l’Atlètic Lleida.

Jordi García es plantava davant de Xammar i el batia per col·locar el 2-1.L’electrònic no reflectia el que s’esdevenia al terreny de joc, però amb tot els de Cappont haurien pogut ampliar el marcador abans del final de la primera meitat. Al temps afegit, Youssef va disposar d’una pena màxima, però va fallar el llançament i el 2-1 ja no es va moure en els primers 45 minuts. A la represa, va arribar la jugada de l’expulsió d’Enríquez que, després de rebre una groga, va veure com en una altra acció absurda el col·legiat li mostrava la roja directa i deixava els locals en inferioritat durant mitja hora.El Tàrrega no va aprofitar la circumstància i l’Atlètic Lleida va seguir creant ocasions.

Genís, al minut 61, va estavellar la pilota al travesser i Soldevila va rematar alt al 64. Chiné, al 79, va rematar al lateral de la xarxa i al cap d’un minut el Tàrrega es va atansar per primera vegada a l’àrea local a la segona part amb una rematada defectuosa de Samba. Una rematada final de Canadell podria haver estat el 4-1.

Turull: “Hem entrat bé al partit i després hem sabut gestionar-lo”El tècnic de l’Atlètic Lleida Josep Maria Turull va comentar després del matx que “hem entrat molt bé al partit i en els primers quinze minuts hem estat verticals i hem fet bons acabaments. Això s’ha reflectit en el 2-0. Fins al minut 30 hem tingut el partit controlat i, a partir d’aquí, hi ha hagut algunes accions en les quals ells a través de jugades a pilota aturada ens han creat alguns dubtes que ens han costat el 2-1”.

Sobre la roja a Enríquez, va ser contundent: “L’expulsió és un error nostre, imperdonable del nostre jugador que no es pot permetre perquè ens ha deixat en inferioritat. Després ja ha estat qüestió de gestionar el partit i per sort en una jugada d’estratègia el Joan ha aconseguit el 3-1 que ens ha donat tranquil·litat”, va concloure Turull.