VOLEIBOL SUPERLLIGA 2

Primera victòria a casa

Exhibició grupal del Rodi Balàfia Vòlei, que venç el CV Roquetes || Segon triomf en tres jornades dels lleidatans en la seua estrena a la categoria de plata

‘Coco’ Petit remata davant de l’intent de bloqueig dels rivals.

‘Coco’ Petit remata davant de l’intent de bloqueig dels rivals.JAVI ENJUANES

El Rodi Balàfia es va imposar ahir al CV Roquetes (3-1) per emportar-se els primers tres punts com a local i guanyar així el segon partit seguit després de tres jornades en la seua estrena a la categoria de plata. Els de Sergi Mirada arribaven a l’encontre després de dos jornades amb els mateixos tres punts que els rivals, però van aconseguir imposar-se gràcies a un gran joc en equip i a un Coco Petit, el seu col·locador, molt inspirat. El primer set va començar amb un Roquetes que va sortir molt dubitatiu i fora del partit.

Això ho va aprofitar l’equip lleidatà, que es va avançar amb un ritme frenètic en el duel fins a guanyar el primer parcial amb onze punts de marge (25-14).El segon, amb un Roquetes més despert, va ser molt més igualat i emocionant. El set es va resoldre a favor dels locals (25-18), que arribaven al tercer parcial decidits a guanyar el matx. El partit es va igualar encara més i el tercer parcial va acabar amb victòria del Roquetes per la mínima, que es va imposar a un Balàfia confiat (24-26).

El partit es va decidir finalment en un quart set en què el Balàfia va arribar a perdre per cinc punts (8-13) però va aconseguir remuntar i tancar el duel (25-22).L’entrenador visitant va reclamar al segon set una possible alineació indeguda per la presència de més de tres jugadors estrangers al Balàfia. La protesta no va arribar a més ja que Orteu és andorrà i Andorra forma part de la federació catalana.La pròxima jornada el Rodi Balàfia jugarà dissabte a la pista del Sant Pere i Sant Pau de Tarragona (20.00 hores), que va perdre ahir el primer partit de la temporada contra l’Illa Grau al cinquè parcial, en un partit molt igualat (3-2).