HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

Victòria èpica del Lleida Handbol per la mínima contra l'Alacant

Emma Precup es disposa a llançar davant de l’oposició de dos rivals.

Emma Precup es disposa a llançar davant de l’oposició de dos rivals.JAVI ENJUANES

El Lleida Hanbdol va aconseguir ahir una victòria èpica contra l’Alacant, amb el qual empatava a dos victòries fins aquesta jornada. La primera part va començar equilibrada fins que l’Alacant va posar una marxa més i es va arribar al minut 14 amb un 9-12 al marcador a favor de les visitants. El Lleida no va reaccionar i, al costat d’una bona defensa visitant, la primera part va finalitzar 14-18 a favor del conjunt alacantí.

En el minut 7 de la segona part el Lleida perdia de cinc (17-22), però una gran reacció de l’equip, acompanyada per l’empenta de l’afició del pavelló Onze de Setembre, posava el marcador en empat a 23 a falta de tretze minuts per al final. A partir d’aquí, intercanvi de cops per part dels dos equips fins a arribar al 27-26 final per tancar un matx molt treballat. És la quarta derrota consecutiva de l’Alacant.

En el pròxim duel el Lleida s’enfrontarà a l’Handbol Amposta, de nou davant de l’afició, el dia 5 a les 18.00 h.