BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

Intractables a casa

El CB Lleida aconsegueix el quart triomf, el tercer al Barris Nord, al superar el Boet Maresme || Acaba patint fins al final després de la reacció visitant

Magali Vilches porta la pilota defensada per Paula Curto.

Magali Vilches porta la pilota defensada per Paula Curto.JAVI ENJUANES

L’Elite Sport Lleida va sumar ahir la quarta victòria de la temporada, tercera al Barris Nord, després de superar el Boet Maresme en un partit que se li va complicar als compassos finals. Les de Mataró van posar contra les cordes el conjunt d’Albert Puig, que va acabar sentenciant des de la línia de tirs lliures (63-59). El CB Lleida es va mostrar encertat en el primer quart (20-15) i va anar augmentant la diferència al marcador fins al 30-18.

El Maresme va reaccionar amb un parcial de 0-10 i es va ficar dins del partit abans d’arribar al descans (36-28). El tercer quart va semblar dictar sentència a favor de les lleidatanes, que van arrancar amb un parcial de 8-0. Les visitants van contestar amb un 0-7 i, de nou, el Lleida amb un 8-0, que li va permetre aconseguir una màxima renda de 17 punts (52-35).

El còmode avantatge al lluminós es va anar esfumant en els primers compassos de l’últim quart, amb un Maresme decidit a capgirar el partit. Va arribar a situar-se a només 4 punts (55-51), encara que Vilches va posar calma amb 4 punts consecutius. L’encert des de la línia de tirs lliures i la capacitat de rebot va acabar certificant un nou triomf del CB Lleida, que segueix a dalt de tot.