BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

Mostren la seua pitjor versió

Un CB Lleida desconegut encaixa a Mataró la segona derrota de la temporada || Arriba a remuntar el mal inici després del descans, però acaba enfonsant-se

El CB Lleida no va poder plantar cara al seu rival a l’últim quart.

El CB Lleida no va poder plantar cara al seu rival a l’últim quart.JAVI ENJUANES

L’Elit Sport CB Lleida va mostrar ahir una mala versió i va encaixar la segona derrota de la temporada al caure a la pista d’un Mataró que es va mostrar superior (64-55). El conjunt d’Albert Puig va aconseguir remuntar el mal inici després del descans, però va acabar enfonsant-se, sense opcions reals de guanyar al Josep Mora. Les males sensacions es van notar ja en l’arrancada del partit, amb un 13-4 de sortida que el tècnic lleidatà va haver de parar amb el seu primer temps mort.

Les locals van superar la barrera dels deu punts i se’n van anar al final del primer acte amb una màxima renda de 12 (22-10). Va saber reaccionar el CB Lleida en el segon quart, en els seus millors minuts. Es va posar en el partit, tot i tenir un mal dia des del llançament exterior, i al descans es va arribar amb un ajustat 32-30 per a les locals.Les lleidatanes van aconseguir capgirar el marcador en el tercer parcial (34-38) però van reaccionar les locals, especialment després d’un temps mort d’Albert Illa.

Després del 39-40 de Gil, el CB Lleida va desaparèixer. Va encaixar un parcial de 12-1 i va tornar a cometre els mateixos errors del principi. El Mataró va anar ampliant la diferència i, tot i una tímida reacció visitant al final, va certificar la segona derrota del CB Lleida, que en la pròxima jornada rebrà el Sant Josep de Palma.