VOLEIBOL SUPERLLIGA 2

Tercer triomf del Balàfia

L'equip lleidatà firma la segona victòria de la temporada davant de la seua afició || Es va imposar al Sayre, últim classificat, en un partit còmode

La plantilla del Rodi Balàfia Vòlei celebra la victòria al final del partit.

La plantilla del Rodi Balàfia Vòlei celebra la victòria al final del partit.MARIO GASCÓN

El Rodi Balàfia Volei Lleida va aconseguir una nova victòria, la tercera de la temporada i la segona davant de la seua afició, al vèncer el Sayre de Gran Canària per 3-0 en un partit còmode. Els seguidors lleidatans van omplir el pavelló Juanjo Garra animant contínuament el seu equip. Amb aquesta derrota, el Sayre, cuer, s’enfonsa encara més a la classificació i no ha aconseguit puntuar.

El primer set va començar amb un gran inici del Balàfia, que va remuntar els punts inicials aconseguits pel Sayre i va accelerar per guanyar còmodament amb un resultat de 25-16. En el segon set, monòleg dels locals de nou, que van estar al davant al marcador fins al final. Un gran atac local, combinat amb els errors no forçats del conjunt visitant, va deixar el marcador en 25-13, reflectint d’aquesta manera la superioritat del Rodi Balàfia Vòlei.

El tercer set va servir per donar l’oportunitat als jugadors menys habituals davant d’un rival que estava tocat anímicament. Amb una bona defensa, es va arribar al 25-15 final, que va posar de manifest el gran treball de tot l’equip. D’altra banda, el matx també va servir perquè debutessin els joves Bernat Castellà i Carlos Solanes amb el primer equip.

El tècnic del Balàfia, Sergi Mirada, es va mostrar molt satisfet amb l’actitud del seu equip: “Hem estat solidaris perquè hem anat amb el peu a l’accelerador per poder donar oportunitats a tothom.”Sobre el debut dels júniors, el tècnic va explicar que “és molt important que entrin a l’equip i que el projecte sigui a llarg termini i sense deixar de mirar cap endavant”. El pròxim partit del Balàfia serà el dissabte dia 12 a la pista del Sabadell.