Victòria amb ofici de l'Atlètic Lleida, que es referma en el liderat

Jugadors de l’Atlètic Lleida celebren un dels seus gols.

Jugadors de l’Atlètic Lleida celebren un dels seus gols.POL PUERTAS

L’Atlètic Lleida va guanyar ahir a casa 2-1 davant del Llefià amb ofici per seguir líder del Grup 2. Els del Segrià van jugar una magnífica primera part en la qual van dominar els seus rivals. En el minut 19 Soldevila anotava arran d’una gran combinació de tot l’equip (1-0) i, només dos minuts després, el mateix Soldevila feia una assistència amb un canvi de sentit que Youssef Ouakkati va definir per posar distància (2-0).

Els mateixos Ouakkati i Soldevila van disposar de dos ocasions més per anar al descans amb més avantatge, però no van aconseguir definir. A la segona meitat, el partit es va tranquil·litzar i no va ser fins a l’últim minut quan el Llefià, que apretava per sumar algun punt, va anotar per posar emoció davant d’un Atlètic Lleida que, gràcies a la seua experiència, no va patir per acabar guanyant (2-1). Daniel Vargas va tornar als terrenys de joc, amb gran ovació del públic local, després de passar una temporada sencera apartat per una lesió.