HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

El Lleida HC, encallades en atac

El Lleida cau davant de l'Amposta fruit del seu escàs encert de cara a porta || La igualtat es trenca al tram final i les morades encaixen la quarta derrota

Montse Escala es disposa a llançar davant d’Abril Pujol, de l’Amposta.

Montse Escala es disposa a llançar davant d’Abril Pujol, de l’Amposta.AMADO FORROLLA

El Lleida HC va encaixar ahir la quarta derrota de la temporada al caure a l’Onze de Setembre contra l’Amposta (24-27), un partit igualat que es va decidir al tram final i que va estar marcat per l’escàs encert de les locals de cara a porta. Els 17 llançaments errats van ser una llosa massa pesant per a l’equip que dirigeix Iban Raigal, que continua ancorat a la zona mitjana. La igualtat va ser la tònica des del primer minut, sense un clar dominador en el joc i el marcador.

Les diferències eren mínimes al lluminós, encara que va ser l’Amposta el que va agafar un primer marge (8-10). Tanmateix, el Lleida va aconseguir capgirar el marcador abans d’arribar al temps de descans, al qual va marxar amb un gol de renda (12-11).A la segona meitat va seguir la tònica d’igualtat i sense un clar dominador. Amb constants alternatives al marcador, el Lleida no va poder prendre un avantatge prou clar com per poder establir les bases d’un triomf.

A més, l’Amposta va passar a dominar amb un parcial de 0-3 (15-16) i se’n va anar directe cap a la victòria. Van seguir els errors en atac i va ser llavors quan les visitants van donar el cop definitiu. Amb el 20-24 a cinc minuts per al final, a les lleidatanes se’ls va complicar massa el duel i només van poder retallar diferències fins al 24-27 final.

Els dos equips es troben ara empatats a la zona mitjana de la taula de classificació, encara que amb un marge suficient respecte a la zona més perillosa del grup.El Lleida HC visitarà la pròxima jornada, dissabte a les 19.00, la pista de l’OAR Gràcia, un dels equips més forts de la Divisió de Plata.