BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

El CB Lleida perd la imbatibilitat i encaixa la primera derrota a casa

El CB Lleida desaprofita 13 punts de renda en el segon quart i encaixa la primera derrota a casa || El Sant Josep va dominar el rebot liderat per Traoré

Boladeres intenta anotar davant la pressió de Loureiro.

Boladeres intenta anotar davant la pressió de Loureiro.JAVI ENJUANES

L’Elite Sport CB Lleida va perdre ahir la imbatibilitat al Barris Nord, on va caure davant del Sant Josep (59-71) en un partit que va dominar de forma clara fins poc abans del descans, però que va acabar cedint en una segona meitat farcida d’imprecisions. El quadre d’Albert Puig va entrar molt centrat en el matx i va ser el clar dominador del primer quart, que va tancar amb un folgat avantatge d’onze punts (15-6). Les lleidatanes jugaven amb molta fluïdesa davant d’un rival negat en atac.

Més de cinc minuts van tardar les balears a anotar la seua primera cistella en joc i van tancar el primer assalt amb un pèssim 1 de 5 en tirs de dos i 1 d’11 en triples. El segon període va seguir pels mateixos senders, amb un CB Lleida molt entonat que superat l’equador del quart va establir una màxima renda de tretze punts (29-16), coincidint amb un triple de Rexach. Però a partir d’allà el duel va fer un gir.

Un parcial de 0-10, amb quatre punts seguits de Loureiro i dos triples de Vicente en tot just mig minut van equilibrar el marcador (29-26, m.18), que al descans reflectia una mínima renda local (34-31). La senegalesa Aya Traoré, que havia aguantat el seu equip en l’arrancada del segon quart, va ser clau amb el seu poder interior (va acabar amb 21 punts i 14 rebots, per a una valoració de 37). El Sant Josep va capgirar el marcador en el tercer assalt, que es va tancar amb un ajustat 45-46, i va sentenciar a l’últim, en què les lleidatanes es van mostrar imprecises en la passada i en el tir.

Després de recuperar el comandament (49-46), un parcial de 2-14 (51-60) va resultar decisiu. Encara que ho va intentar, el CB Lleida no va poder evitar la derrota.