HANDBOL DIV. D?HONOR PLATA FEMENÍ

El Lleida Handbol suma la tercera derrota seguida davant la Roca

La falta d'encert va condemnar les locals

Una acció del partit d’ahir a l’Onze de Setembre.

El Lleida Handbol va perdre contra la Roca per 23-29 en un partit molt disputat en el qual les locals no van estar encertades de cara a porteria. És la tercera derrota consecutiva del Lleida Handbol. Les locals van començar malament un xoc en el qual els pals i les parades de la portera visitant van fer que el primer gol del Lleida no pugés al marcador fins al minut 5.

Tanmateix, les jugadores entrenades per Iban Raigal van aconseguir capgirar la situació i equilibrar un partit que se’n va anar al descans amb 12-13. La segona meitat va començar igual, amb oportunitats per als dos equips i molta intensitat. Així que van anar passant els minuts, les lleidatanes van abaixar el ritme i van xocar amb l’eficàcia de la Roca, amb una gran Ekaterina Tyaglyay, exjugadora del Lleida Handbol, que va acabar el partit amb nou dianes.Al final de l’enfrontament, el Lleida va buscar retallar distàncies avançant la defensa per tallar pilotes, però la falta d’encert en atac va acabar amb les opcions de remuntada.

Resultat final de 23-29 per a un Lleida que suma sis punts en el que va de competició i que, passades nou jornades, veu més a prop les posicions de baix que les de dalt. Iban Raigal va dir després del partit: “Les jugadores han de ser més pacients, però som al bon camí.” A més, va destacar que “portem tres partits seguits jugant contra les tres líders i competint, que és l’important”. El pròxim matx del Lleida serà dissabte a la pista del Benidorm (20.00 h).