FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS FEMENINA

El Barça es regala un tiberi

Esclafa el Bayern de Munic a la segona part i ja lidera el seu grup en solitari || Geyse, Aitana i Pina van golejar davant 46.967 espectadors al Camp Nou

Aitana Bonmatí, després de marcar el 2-0.

Aitana Bonmatí, després de marcar el 2-0.EFE

El Barcelona, en una altra tarda màgica a l’Spotify Camp Nou, va resoldre gràcies a una gran segona part el triomf per 3-0 davant del Bayern Múnich, un altre dels favorits per guanyar aquesta Lliga de Campions femenina, i va fer un gran pas per assolir la primera plaça del grup D, que ara lidera en solitari, al sumar la tercera victòria en tres encontres. Aquesta vegada el conjunt blaugrana, en el qual van marcar Geyse Ferreira, Aitana Bonmatí i Clàudia Pina, no va aconseguir batre el rècord mundial d’assistència en un partit de futbol femení, una cosa que va fer en dos ocasions el curs passat, davant del Reial Madrid i el Wolfsburg, deixant el límit en 91.648 aficionats. Però, en canvi, sí que va batre el rècord de la fase de grups de la Champions femenina, amb 46.967 espectadors.Les blaugranes van gaudir de clares ocasions a la primera meitat per trencar la igualada, però els va faltar encert, el que va tenir Geyse per batre Grohs als dos minuts de la segona meitat i encarrilar un triomf que hauria pogut ser més ampli.