Assalt al Metropolitano

El FC Barcelona va golejar ahir en la visita a l'Atlètic de Madrid i ratifica el seu indiscutible liderat || Les blaugranes continuen invictes aquesta temporada

Geyse Ferreira disputa la pilota amb dos rivals blanc-i-vermelles.

Geyse Ferreira disputa la pilota amb dos rivals blanc-i-vermelles.EFE

El Barcelona va firmar ahir un contundent 1-6 davant de l’Atlètic de Madrid al Metropolitano, amb el qual ratifica el seu indiscutible liderat de la Lliga F. La primera meitat va ser molt competida (1-2 al descans), però el Barcelona va sentenciar el matx a la segona, en la qual va plasmar la seua superioritat anotant quatre gols més. Crnogorgevic va avançar a les blaugranes en el minut 4 i, malgrat la gerra d’aigua freda que va suposar aquest matiner gol per a la festa del Metropolitano, l’Atlètic es va recompondre i va acabar provocant un penal que va convertir la colombiana Leicy Santos (1-1, 25’).

Encara que Mapi va anotar un gol de falta en el minut 35, la competitivitat entre ambdós conjunts va continuar fins que, ja a la segona meitat, Lucy Bronze va obrir distàncies amb l’1-3 (50’). La sortida en el minut 67 de Salma va acabar per desequilibrar el xoc, perquè la jove davantera va aconseguir un doblet en menys de 10 minuts. Primer amb un tret des de la frontal (1-4, 72’) i després amb un penal (1-5, 76’).

Va tancar la golejada la noruega Ingrid Engen, que va anotar el definitiu 1-8 a falta de deu minuts per al final.