El Mollerussa bat el líder Atlètic Lleida

L'equip de Jordi Cortés remunta en una gran segona part un derbi igualat || L'Atlètic Lleida segueix primer però amb només dos punts d'avantatge i un partit més que els del Pla d'Urgell

Youssef, del Lleida Atlètic, prova de controlar la pilota perseguit per dos defenses del Mollerussa.POL PUERTAS

El Mollerussa es va anotar el duel entre els dos primers classificats del grup i va derrotar l’Atlètic Lleida (3-1), remuntant el gol inicial de Youssef, que havia avançat els visitants en el derbi. El partit va respondre a l’expectació que havia creat i en un gran ambient ambdós equips van mantenir un duel tens i disputat. Al Mollerussa li van anul·lar dos gols per fora de joc i l’Atlètic Lleida, que va gestionar millor la pilota durant el primer període, es va posar al davant en el marcador amb una bona rematada de cap de Youssef culminant una encertada passada de Huertas (0-1).

A la segona part, el Mollerussa va canviar la defensa i va pressionar buscant dificultar el joc rival. L’entrada de Delgado va ser clau perquè la seua inspiració va portar el Mollerussa, que va fer seua la segona part, a empatar en el 59 amb el primer dels seus gols. Adri Fernández va marcar el 2-1 en el minut 65.

El gol va descol·locar els visitants i novament Delgado va fer el 3-1 amb un bon tret que es va colar per l’escaire de la porteria defensada per Puiggròs a falta de cinc minuts per al final.Al final del partit, l’entrenador del Mollerussa, Jordi Cortés, va declarar que “a la primera part ells han tingut un millor control de la situació i han aprofitat la seua ocasió per avançar-se”. Sobre la segona part del seu equip, Cortés va assenyalar que “ha estat nostra, perquè hem pressionat més i hem tingut més encert a l’àrea”.Per la seua part, Josep Maria Turull, tècnic de l’Atlètic Lleida, va declarar: “Hem dominat la primera part i teníem el partit on el volíem, però a la segona ens ha descontrolat una acció aïllada i hem perdut fluïdesa. Després les seues individualitats han decantat el partit a favor seu.”