Nou pas enrere del Tàrrega, que no passa de l'empat a casa

El gol del Pirinaica va ser molt protestat

Un jugador del Pirinaica colpeja de cap una pilota entre diversos jugadors, en una acció del partit d’ahir.LAIA PEDRÓS

TÀrrega El Tàrrega va fer un altre pas enrere i no va poder passar de l’empat en un partit que es va resoldre a la segona part. El matx ja no va començar bé i tret d’una rematada de Jou en el minut 35, poques coses més van passar a la primera part, ja que els locals no van entrar en el partit pràcticament fins que el Pirinaica es va avançar en el marcador en una acció molt polèmica quan, en el minut 52, la pilota va arribar a Yeray després d’un rebot als peus de Ramon i que l’àrbitre va interpretar com a cessió. De res van servir les protestes i en aquesta jugada va arribar el 0-1.

A partir del gol, els blaugranes es van posar les piles i van començar a crear perill. Així, en el minut 78, en una de les moltes arribades de Jou, un gran tret d’aquest es va convertir en l’empat (1-1), amb la inestimable col·laboració del porter visitant que va ajudar a introduir la pilota. L’empat feia justícia als millors moments del Tàrrega, que salvava així un punt en un mediocre duel, encara que en l’última jugada del xoc Adrià García va estavellar una pilota al pal de la meta del Pirinaica que bé hauria pogut significar una victòria que finalment no es va donar.Després del partit, Lluís Milà va declarar que havia “estat un partit disputat entre dos equips de nivell semblant encara que crec que tenim més qualitat que ells” i va afegir que “tenim un equip molt jove i necessitem créixer.

A la primera part ens ha faltat espurna. Després, amb una decisió sense sentit de l’àrbitre, s’han posat al davant, però hem continuat treballant i amb el gol de Jou hem equilibrat el marcador i fins i tot hem tingut una ocasió per guanyar, però hem sumat un punt”.