HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

El Lleida Handbol encaixa amb l'Onda la cinquena derrota consecutiva

El Lleida Handbol va tenir dificultats per superar la defensa rival.

El Lleida Handbol va tenir dificultats per superar la defensa rival.JORDI ECHEVARRIA

El Lleida Handbol va perdre ahir contra l’Onda per 27-36 en un partit en què l’efectivitat visitant no va donar opcions a un Lleida que ho va intentar, però que no va ser encertat en defensa. El duel va començar malament per a les lleidatanes, que van sortir amb poca intensitat i van veure com al minut 7 ja anaven 3-9 per sota en el marcador. El Lleida va retallar distàncies per posar-se 13-15 al minut 21, però van aparèixer de nous les errades defensives i el partit se’n va anar 14-21 al descans.

La segona part va ser semblant a la primera, amb un domini clar visitant anotant amb molta facilitat, fins a posar el 27-36 final en el marcador. L’entrenador, Iban Raigal, va comentar que “em quedo amb el fet que totes ho han provat i l’actitud és immillorable”, i que “hem de ser coherents, ens estem adaptant a la categoria”. El pròxim partit del Lleida serà a Sant Joan Despí dimecres vinent a partir de les 20.00 h.