HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

L'Alpicat es deixa anar tard

Va sortir amb temor i ja perdia 3-0 al descans i, tot i que després va reaccionar, el marcador no es va moure || A Manlleu només han guanyat Palau i Vila-sana

Laura Pastor intenta impedir a Ona Castellví que avanci.

Laura Pastor intenta impedir a Ona Castellví que avanci.CLARA LIÁÑEZ

El Lleidanet Alpicat va caure derrotat ahir a la nit a la difícil pista del Manlleu, cinquè classificat de l’OK Lliga Femenina, en un partit en el qual l’equip lleidatà va tenir dos cares diferenciades. A la primera meitat, va sortir amb cert temor a causa de la necessitat de guanyar un matx –només porta un punt a la taula– i el Manlleu va aprofitar els errors defensius per aconseguir una renda còmoda de tres gols. Després del descans, les de Miquel Serret es van deixar anar i van reaccionar, però encara que van ser molt sòlides en defensa no van poder aprofitar les seues oportunitats en atac i el marcador ja no es va moure.

És la setena derrota consecutiva de l’Alpicat i, per això, els nervis el tenallen. Així ho reconeixia el tècnic Miquel Serret. “Tot és fruit de la mala dinàmica que portem perquè sortim amb por de fallar per les ganes que tenim de guanyar”, explicava.

Per a Serret, el resum del que ocorre a les seues jugadores és un “bloqueig mental” perquè, segons ell, “ja hem agafat l’aire competitiu a la categoria. Avui per exemple la diferència ha estat que el Manlleu ha sabut gestionar els nervis i nosaltres no”. El tècnic lleidatà va revelar que va dir a les seues jugadores que “la temporada és llarga i el que hem de fer és disfrutar.

No em sabria tan greu perdre la categoria com tenir la sensació que no hem gaudit. Cal tenir alegria”, va dir.Per la seua part, l’altre equip lleidatà de la categoria, el Vila-sana, juga avui a la pista del Sant Cugat (18.00).