HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

El Lleida Handbol torna a guanyar després de 6 partits

El Lleida derrota el Llevant, rival directe per la permanència

El Lleida Handbol va tenir dificultats per superar la defensa rival.

El Lleida Handbol va tenir dificultats per superar la defensa rival.JORDI ECHEVARRIA

El Lleida Handbol va guanyar ahir el Llevant Marini en un partit molt treballat des de l’inici i en el qual es va imposar per 28-21 en el marcador. Amb aquesta victòria, les jugadores lleidatanes van deixar enrere una ratxa negativa de sis derrotes consecutives

Màxima golejadora del seu equip i del partit amb 9 gols, seguida d’Emma Precup amb 5

El matx va començar bé per al Lleida Handbol, que va sortir molt concentrat i mostrant un bon nivell defensiu. El conjunt visitant va haver d’esperar fins al minut 6 per aconseguir el primer gol (3-1).

El Lleida va continuar insistint i en el minut 10 el marcador reflectia un avantatge local de 6-1, que va suposar un llast mental per a les visitants. El duel se’n va anar al descans amb un marcador de 16-9, la qual cosa reflectia el bon nivell defensiu i la superioritat de les locals.A la segona part, el Llevant va sortir amb més intensitat i amb la intenció de remuntar el partit, però el Lleida Handbol no va donar treva al rival i va mantenir l’avantatge a favor durant tota la segona part. Resultat final, doncs, de 28-21 en un partit molt coral i treballat per part de totes les jugadores.

L’entrenador lleidatà, Iban Raigal, va assenyalar que “hi hem sabut ser i hem portat el partit on nosaltres volíem”. Va destacar que “amb tant treball fet, ens mereixíem aquesta recompensa”. El pròxim partit del Lleida Handbol serà dissabte vinent a casa davant de l’Handbol Gavà, a partir de les 18.00.